Algemene voorwaarden

Bestellingen retourneren

Wij streven er naar om je het beste aan te bieden, mocht je desondanks niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je aankoop retour zenden. Onderstaande stappen helpen je om het pakket terug te zenden. Volg deze stappen nauwkeurig op. Zodra wij het gerouteneerde pakket ontvangen, nemen wij per email of telefonisch contact met je op waarop wij het bedrag terugstorten.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop! Mocht dit helaas niet zo zijn, dan kun je binnen 14 dagen je aankoop retourneren. Volg hiervoor onderstaande stappen nauwkeurig op. Wanneer wij het pakket hebben ontvangen nemen wij per mail of telefonisch contact met je op waarna wij het bedrag terugstorten.

 

Product retourneren

Je mag de producten binnen 14 dagen na verzenddatum retourneren. Producten worden alleen vergoed in ongebruikte en onbeschadigde staat..

 

1. Meld graag dat je het product gaat terugsturen via email of ons contactformulier.

Voor een snelle verwerking van je retournering is het van belangrijk dat we weten dat we je pakket kunnen verwachten Graag willen wij de reden weten, als dit mogelijk is, waarom je afziet of niet tevreden bent met je bestelling. Dit helpt ons om bij toekomstige bestellingen ongemak voor de klant te voorkomen.

 

2. Verpak uw retour(en) goed gesloten en goed beschermd in, bij voorkeur in de originele verpakking.

3. Stuur dan het pakket aan ons op onderstaande adres:

 

Argane Izylar

 

Edisonstraat 16

 

2809 PB Gouda

 

Wanneer krijgt u het bedrag retour?

Wanneer het gerouteneerde product door ons ontvangen is, nemen wij contact met je op. Hierna storten wij het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug

 

Indien het product niet naar behoren was zal in overleg een vervangend exemplaar worden verstuurd of de aankoop worden gecrediteerd. Voor de terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat voor de bestelling is gebruikt, tenzij we een andere bankrekeningnummer van je hebben ontvangen. De terugbetaling is kosteloos.

 

Product retourneren

U mag producten binnen 14 dagen na verzenddatum retourneren. Producten worden niet vergoed als ze geopend zijn geweest. Alleen de productwaarde wordt vergoed. Dit is het bedrag dat u voor de arganolie/product heeft betaald. Verzendkosten of extra gemaakte kosten worden niet vergoed. Het te vergoeden bedrag wordt na terugontvangst van het product betaald.

 

 

Betalen in onze webshop

Wij hebben veiligheidsmaatregelen getroffen zodat je veilig kunt winkelen en bestellen in onze webshop door middel van onderstaande methodes:

 

1. iDeal

2. Creditcard

 

Betalen met iDEAL

Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij een Nederlandse bank, kun je gebruik maken van iDEAL. Betalen met iDeal verloopt via een aantal stappen:

 

1. Zodra je bij de kassa op "Bestelling Bevestigen" heb gedrukt, kies je voor de betaalmethode iDeal.

2. Je wordt doorgeleid naar je eigen internetbankieren omgeving, waar je betaling klaarstaat.

3. Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit.

4. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij krijgen het bericht dat de aankoop is betaald. Hierna wordt de bestelling door ons verwerkt.

 

Bestelling annuleren

Heeft u een bestelling geplaats maar nog niet betaald, dan hoeft u niets te doen. Niet betaalde bestellingen worden automatisch na 4 weken uit ons systeem verwijderd.

 

Ik heb betaald maar heb nog niets van jullie vernomen/ontvangen.

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling op een juiste en snelle manier te verwerken, echter kan er soms iets mis gaan. In dat geval kunt u het volgende doen. Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons op info@arganeizylar.nl. Wij kunnen dan nagaan of de betaling is ontvangen en of de bestelling is verzonden. Uw opgegeven adres wordt exact en geautomatiseerd overgenomen op het te verzenden poststuk. Als u een verkeerd verzendadres heeft opgegeven dan kunnen wij dit na verzending niet meer corrigeren en bent u uw bestelling kwijt. Mochten wij de bestelling toch nog geretourneerd krijgen dan zullen wij deze uiterraad alsnog toezenden en u op de hoogte brengen.

 

Tarief voor verzending

Onze verzendtarieven worden duidelijk aangegeven bij uw bestelling. * Gratis verzending bij een bestelling boven de 25 euro is alleen geldig in Nederland. Voor meer informatie over onze verzendprocedures klikt u hier.

 

Privacy

Wij zullen nooit uw gegevens doorspelen aan derden. Dus ook niet aan partners of leveranciers. Uw persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt om u van dienst te zijn bij uw bestelling. Voor meer informatie over onze privacy policy klikt u hier.