Privacy policy

 

Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina willen wij je volledig aangeven welke gegevens wij van je verzamelen als je gebruik maakt van onze website. Hier is te lezen waarom we deze gegevens verzamelen, hoe we daarmee uw gebruikerservaring verbeteren en hoe we jouw privacy beveiligen.

 

Doel klanten bestand

Om je goed van dienst te zijn, hebben wij enkele gegevens van jou nodig. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de dienst waar jij om hebt gevraagd. Het gaat dan om bijvoorbeeld een bestelling die je plaatst waarvoor wij je gegevens nodig hebben ter uitvoering van leveringsovereenkomst. Je gegevens worden opgenomen in onze klanten bestand. Onze klantenbestand wordt alleen gebruikt om jou van dienst te zijn en om onze klantrelatie te beheren. Ook marketingactiviteiten, fraudebestrijding, vorderen van verschuldigde bedragen en informatie verstrekking mbt producten en overige informatie aangaande je bestelling behoren hiertoe.

 

Beveiligde bestel omgeving

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst vragen wij je om persoonsgegevens te verstrekken zodat wij de order voor je kunnen uitvoeren. Je gegevens worden via een SSL beveiligde pagina, te herkennen aan de “s” achter http(s) in de zoekbalk van de pagina, naar ons eigen beveiligde server verzonden zodat we er zeker van zijn dat jouw gegevens veilig zonder omwegen of lekken bij ons binnen komen.

 

Categorieën

De volgende persoonlijke gegevens mogen door Argane Izylar worden behandeld: contactgegevens zoals; naam, voornaam, fysiek adres, leeftijd, e-mail en een mobiel nummer in geval van bestelling), leeftijd om de inschrijving als klant te valideren.

 

Uitschrijven nieuwsbrief

Automatische mailing ontvangen? Onderaan de mailing die wij versturen vindt je een link die je aan kunt klikken om je zelf uit te schrijven. Heb je je met meerdere email adressen bij ons aangemeld? In dat geval dien je voor elk bij ons bekend email adres af te melden door middel van de link.

 

Geheimhouding

Alle personen die handelen onder het gezag van de verantwoordelijke en de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens voor zover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.

 

Adreswijziging

Klanten verplichten zich om Argane Izylar bij elke adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Argane Izylar geen adreswijziging heeft ontvangen, blijf je aansprakelijk voor de door jou bestelde artikelen die op het oude adres worden afgeleverd.

 

Tot slot

Heb je na het lezen van deze privacy policy nog vragen over de bescherming van je privacy tijdens je bezoek aan onze website? Stuur ons dan een mail met je vraag. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoord geven.

 

Argane Izylar kan deze privacy policy tussentijds aanpassen, wanneer er zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen dan bekend worden gemaakt op deze pagina.