Wat is arganolie?

Waarom is arganolie een van de grootste cosmetische ontdekking van deze eeuw? Het antwoord is heel eenvoudig. Het is een complete beauty pakket in één flesje zonder andere toevoegingen.
Arganolie bestaat uit tocoferolen, natuurlijke vitamine E bestanddelen. Vitamine E is een in de volksmond bekend cosmetische supplement omdat zijn primaire functie het bevorderen is van gezond haar, huid en nagels. Argan olie heeft ook een hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren, dat is goed voor het hele lichaam.

Onverzadigde vetzuren zijn zeer geschikt om het hart gezond te houden en het cholesterolgehalte naar beneden te brengen. Dit is dan door gebruik van de eetbare vorm van argan olie (lees het artikel over culinaire argan olie) .
gezien van deze, worden de natuurlijke oliën en zuren gevonden in deze Marokkaanse olie die het best gebruikt kunnen worden voor het hydrateren van de huid en gezond houden van haar en nagels. Vanwege zijn zeer voedzaam en cosmetische waarde, heeft pure arganolie de aandacht veroverd van zowel huidverzorgingproducenten en consumenten.
Door de grote vraag naar arganolie en zijn populariteit, zijn er vele producten op de markt gebracht die arganolie bevatten. Hoe weet u als consument vast te stellen of deze producten echt zijn gemaakt van arganolie ? En hoe weet u of deze producten effectief zijn?

Het doel van een product met arganolie:
Bij het kopen van producten met arganolie, is het belangrijk om te bepalen waarvoor het product wordt gebruikt. Pure arganolie is het meest effectief als een vochtinbrenger dus over het algemeen voor haar, huid, nagels.

Als u een product koopt dat arganolie bevat als belangrijkste ingrediënt, maar niet is gemaakt voor alle 3 specifieke doeleinden, dan is twee keer nadenken over aanchaf ervan raadzaam, tenzij het natuurlijk de bedoeling is. Een product kan nl 10% arganolie bevatten en mag de naam dragen van “argan”. Hoe lager argan vermelding op het etiket vermeld is, hoe lager de hoeveelheid arganolie die er in zit.

Het is ook belangerijk dat arganolie gecertificeerd is, zo weet u zeker dat het een pure en een natuurlijke arganolie is.

Arganolie, in zijn zuiverste vorm, is zeer effectief. Daarom zijn andere secundaire ingrediënten niet nodig om de effectiviteit en de houdbaarheid.te behouden. Het is ook niet aan te raden om producten met arganolie die zijn vermengd met bestanddelen zoals sulfaten, parabenen, en chloriden te kopen, omdat deze chemische stoffen niet zijn goed zijn voor de gezondheid.
Het beste is om 100% pure arganolie te gebruiken die vrij is van conserveringsmiddelen.

Arganolie van Argane Izylar is een puur product waar niets eruit is gehaald of aan toegevoegd.

Arganolie bevat:

1. Vitamine-E
2. Vele anti-oxidanten
3. Mineralen
4. Essentiële vetzuren

Arganolie is de laatste 15 jaar erg populair geworden in de beauty-industrie. Echter, in Marokko is dit al eeuwen het beauty geheim van de berber vrouw. Arganolie is goed voor uw huid, haar, nagels, handen en voeten en lippen maar